9 assessors és una assessoria empresarial amb una llarga trajectòria amb seu a Vilanova i la Geltrú (Barcelona). Tanmateix, a més de la capital, duem a terme els nostres serveis a clients de tota la comarca del Garraf, així com el Baix Penedès i l’Alt Penedès.

Aquest 2017 hem culminat una fase de transformació que ens ha portat a inaugurar noves oficines, a ampliar l’equip de professionals i renovar la imatge corporativa. Després de molts anys com a 9 Tràmits Vilanova S.L. estrenem nou segell, 9 assessors, que aspira a continuar donant la millor resposta a tots els clients també en els nous àmbits de l’activitat empresarial que l’economia del S.XXI ens proposa cada dia.

Els nous reptes de gestió i assessorament per a autònoms, petites i mitjanes empreses, emprenedors o grans empreses també tenen resposta en l’equip d’experts de 9 assessors.

Lògicament, mantenint els valors i les bones pràctiques que ens han caracteritzat tot aquest temps. La millor assessoria fiscal, laboral, comptable i mercantil; l’eficàcia en qualsevol tràmit amb l’administració pública o la gestió d’assegurances són la nostra gran targeta de presentació per a aquesta nova etapa.

Som propers, som innovadors… som professionals

9 ASSESSORS