9 assessors està formats per un equip multidisciplinari que treballa cada dia per aportar a les empreses les solucions que necessiten. “Empatia amb el client” és una de les màximes que resumeixen l’essència de 9 assessors. Compromesos amb el millor tracte i servei, poder solucionar problemes i inquietuds dels clients i aconseguir-ho amb el treball de l’equip és una les nostres majors satisfaccions professionals.

Una de les dues grans àrees de l’assessoria és el Departament Fiscal i Comptable, des d’on realitzem  planificació fiscal i tancaments comptables, sempre buscant el consell i assessorament més adequat en cada cas. Oferim el màxim rendiment en les activitats dels clients, amb eficàcia en l’assessorament, tracte i ajuda oferta en benefici dels qui confien en el nostre bon fer en aquesta àrea tan crítica en qualsevol projecte empresarial.

L’altre gran bloc, tradicionalment, és el Departament Laboral i Recursos Humans. El nostre equip expert en RR.HH. treballa cada dia en el seu afany de superació i perfeccionisme a la gestió documental del departament laboral.

Per la seva part, els nous serveis de Management estan liderats per en Josep Maria Escofet, que està aconseguint envoltar a 9assessors d’una sèrie d’experts externs que amplien quantitativament i qualitativa l’assessorament que podem oferir.

Millorar cada dia és la nostra única voluntat:

Som propers, som innovadors… som professionals!

9ASSESSORS