En la secció Direcció, teniu ocasió de conèixer al director de l’assessoria, en Josep Maria Escofet i Roig, però 9 assessors és molt més, sobretot perquè el treball en equip és un dels nostres pilars i per això estem orgullosos que conegueu a les persones que us atenen dia a dia.

La primera persona que veureu en arribar a les nostres oficines és la Cristina Martínez, que resumeix el que entenem en 9 assessors que ha de ser “empatia amb el client”. Compromesa amb el millor tracte i servei, reconeix que poder solucionar problemes i inquietuds dels clients i aconseguir-ho amb el treball de l’equip és una les seves majors satisfaccions professionals.

Una de les dues grans àrees de l’assessoria és el Departament Fiscal i Comptable, del qual és responsable la Sílvia Sierra. Ella és experta en planificació fiscal i tancaments comptables, sempre buscant el consell i assessorament més adequat en cada cas. En aquest important departament, desenvolupen els seus coneixements la Paqui Planas i la María Vidal. Paqui coneix el sector des de fa més de 20 anys i la seva experiència és molt valorada per oferir el màxim rendiment en les activitats dels clients. També María destaca per la seva eficàcia en l’assessorament, tracte i ajuda oferta en benefici dels qui confien en el nostre bon fer en aquesta àrea tan crítica en qualsevol projecte empresarial.

Donant suport a aquest departament, i de fet, a totes les àrees de l’empresa, està l’Andrea González. Està en ple procés de formació, completant els seus estudis, però deixant mostres dia a dia del seu compromís i ganes de progressar.

L’altre gran bloc, tradicionalment, és el Departament Laboral i Recursos Humans. En Marcos Barbosa, expert en gestió de recursos humans, n’és el responsable, però no està sol, l’equip de tècnics compta també amb la Rebeca Sádaba, qui després d’una extensa trajectòria en l’empresa dins de l’àrea fiscal, ha traslladat el seu afany de superació i perfeccionisme a la gestió documental del departament laboral.

Finalment, cal destacar l’àrea de les Assegurances, a càrrec de l’Anna Torres, gran coneixedora d’aquest sector i amb experiència també en temes d’assessoria a empreses i autònoms.

Per la seva part, els nous serveis de Management estan liderats per en Josep Maria Escofet, que també està aconseguint envoltar a 9 assessors d’una sèrie d’experts externs que amplien quantitativament i qualitativa l’assessorament que podem oferir.

Millorar cada dia és la nostra única voluntat:

Som propers, som innovadors… som professionals!

9 ASSESSORS