En la secció Directius, teniu ocasió de conèixer als socis de l’assessoria, en Josep Maria Escofet i Roig i la Susana Cerdán, però 9 assessors és molt més, sobretot perquè el treball en equip és un dels nostres pilars i per això estem orgullosos que conegueu a les persones que us atenen dia a dia.

La primera persona que veureu en arribar a les nostres oficines és la Cristina Martínez, que resumeix el que entenem en 9 assessors que ha de ser “empatia amb el client”. Compromesa amb el millor tracte i servei, reconeix que poder solucionar problemes i inquietuds dels clients i aconseguir-ho amb el treball de l’equip és una les seves majors satisfaccions professionals.

Una de les dues grans àrees de l’assessoria és el Departament Fiscal i Comptable, del qual és responsable la Sílvia Sierra. Ella és experta en planificació fiscal i tancaments comptables, sempre buscant el consell i assessorament més adequat en cada cas. En aquest important departament, desenvolupen els seus coneixements la Paqui Planas i la María Vidal. Paqui coneix el sector des de fa més de 20 anys i la seva experiència és molt valorada per oferir el màxim rendiment en les activitats dels clients. També María destaca per la seva eficàcia en l’assessorament, tracte i ajuda oferta en benefici dels qui confien en el nostre bon fer en aquesta àrea tan crítica en qualsevol projecte empresarial.

Donant suport a aquest departament, i de fet, a totes les àrees de l’empresa, està l’Andrea González. Està en ple procés de formació, completant els seus estudis, però deixant mostres dia a dia del seu compromís i ganes de progressar.

L’altre gran bloc, tradicionalment, és el Departament Laboral i Recursos Humans. La Susana Cerdán és la màxima responsable de l’àrea, però com que part del seu temps està dedicat als nous serveis que està afrontant 9 assessors, l’equip de tècnics està donant el millor de si. Es tracta d’en Marcos Barbosa, expert en gestió de recursos humans, i la Rebeca Sádaba, qui després d’una extensa trajectòria en l’empresa dins de l’àrea fiscal, ha traslladat el seu afany de superació i perfeccionisme a la gestió documental del departament laboral.

Finalment, cal destacar l’àrea de les Assegurances, a càrrec de l’Anna Torres, gran coneixedora d’aquest sector i amb experiència també en temes d’assessoria a empreses i autònoms.

Per la seva part, els nous serveis de Management estan liderats per en Josep Maria Escofet, que també està aconseguint envoltar a 9 assessors d’una sèrie d’experts externs que amplien quantitativament i qualitativa l’assessorament que podem oferir.

Millorar cada dia és la nostra única voluntat:

Som propers, som innovadors… som professionals!

9 ASSESSORS