Windat, empresa especialitzada en l’assessorament i acompanyament d’empreses en l’adaptació de la protecció de dades i la gestió de la informació. Els professionals de Windat ens ajuden a complir amb el Reglament europeu de protecció de dades (RGPD) i la Llei Orgànica de Protecció de Dades i Garantia dels drets digitals (LOPDGDD) i a més a treure el màxim rèdit de la implementació de la normativa en altres camps de l’activitat empresarial. Entendre el RGPD i la LOPDGDD com un valor afegit, un element diferenciador i de prestigi enfront de qui només es preocupa d’evitar multes i sancions.


Pladat, la plataforma online de protecció de dades i l’eina perfecta per a que petites empreses, comerços, autònoms… no tinguin excuses per a complir amb els requisits legals en matèria de protecció de dades.  Des de la teva oficina, al teu ritme, complimenta els diferents apartats amb tota la informació de la teva empresa. A l’instant disposaràs de tota la documentació legal que acredita el compliment normatiu de la teva empresa 😉


ESTRATEGIA&PEDAGOGIA és una empresa de serveis d’assessorament professional que gràcies al seu equip d’experts en àrees molt diverses de la gestió de qualsevol organització, ofereix assistència externa especialitzada de gran valor per als clients.


Acció Preventiva és una consultoria en prevenció de riscos laborals dedicada a guiar a les empreses cap a l’excel·lència empresarial, vinculant la seguretat i la salut dels seus treballadors amb el creixement i la millora de l’empresa.


Col·laborem amb Gestoria Grases, a Vilafranca del Penedès, per a realitzar tots els teus tràmits amb la Direcció General de Trànsit (DGT).