Actualitat – Nova imatge corporativa

Ens renovem. Cada dia tenim nous reptes al costat dels nostres clients i una manera d’afrontar-los amb més ganes, amb convicció i confiança és sentint-nos bé. Si ens heu visitat a les nostres oficines recentment, haureu comprovat que estem en plena evolució, començant per noves instal·lacions, més grans i més preparades, i arribant fins i tot a la nostra imatge corporativa. És la nostra manera d’estar el millor preparats por donar-vos les respostes que necessiteu.

Una de les novetats més important, a més, és la nova imatge corporativa que estrenem. Les noves oficines llueixen nou nom i nou logo. El color us serà conegut, verd esperança en diuen, i el 9 també ens continua acompanyant. Tanmateix, el nostre equip, la nostra preparació professional, els serveis que oferim i els que estem en condicions de gestionar en un futur molt proper, ens feien reflexionar últimament sobre la conveniència de projectar amb un altre nom, amb un nou matís, què som capaços de fer.

Deixem enrera el 9 Tràmits per esdevenir 9 Assessors. En aquesta nova etapa, reforcem nous serveis per donar suport al creixement empresarial, tant d’organitzacions en fase d’expansió com de projectes d’emprenedoria. Seguim treballant per a la vostra tranquil·litat avui i pel futur dels vostres projectes demà.

 

 

Please follow and like us:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *