9 assessors és una assessoria empresarial amb una llarga trajectòria amb seu a Vilanova i la Geltrú i a Vilafranca del Penedès (Barcelona). Des d’aquestes dues ubicacions privilegiades duem a terme els nostres serveis a clients de tota la comarca del Garraf, del Baix Penedès i de l’Alt Penedès.

L’any 2017 vam culminar una fase de transformació que ens ha portat a inaugurar noves oficines, a ampliar l’equip de professionals i renovar la imatge corporativa. Després de molts anys com a 9 Tràmits Vilanova, estrenem nou segell, 9 assessors, que aspira a continuar donant la millor resposta a tots els clients també en els nous àmbits de l’activitat empresarial que l’economia del s.XXI ens proposa cada dia.

Els nous reptes de gestió i assessorament per a autònoms, petites i mitjanes empreses, emprenedors o grans empreses també tenen resposta en l’equip d’experts de 9 assessors.

Mantenim els valors i les bones pràctiques que ens han caracteritzat tot aquest temps i oferim la millor assessoria fiscal, laboral, comptable i mercantil. L’eficàcia en qualsevol tràmit amb l’administració pública o la gestió d’assegurances són la nostra gran targeta de presentació per a aquesta nova etapa.

Som propers, som innovadors… som professionals

9 ASSESSORS