D’una banda som 9 assessors, assessoria empresarial amb una llarga trajectòria amb seu a Vilanova i la Geltrú, ubicació privilegiada des d’on duem a terme els nostres serveis a clients de tota la comarca del Garraf, del Baix Penedès i de l’Alt Penedès.

L’any 2017 vam culminar una fase de transformació que ens ha portat a inaugurar noves oficines, a ampliar l’equip de professionals i renovar la imatge corporativa. Després de molts anys com a 9 Tràmits Vilanova, estrenem nou segell, 9 assessors, que aspira a continuar donant la millor resposta a tots els clients també en els nous àmbits de l’activitat empresarial que l’economia del s.XXI ens proposa cada dia.

De l’altra banda som Gestoria Solé, creada el 1970 per donar suport en la gestió de tràmits a un petit grup d’empreses vilafranquines dedicades a l’automoció. Des de llavors, hem crescut i hem ampliat els nostres serveis en l’àmbit de l’assessorament empresarial, amb el clar objectiu de treballar conjuntament amb els nostres clients en la gestió de les seves empreses.

Aquest 2019, 9assessors i Gestoria Solé hem decidit iniciar un camí conjunt i ampliar així les nostres xarxes i continuar oferint els serveis personalitzats i professionals que ens caracteritzen, atenent als reptes de gestió i assessorament per a autònoms, petites i mitjanes empreses, emprenedors o grans empreses amb una resposta professional per part dels nostre equip d’experts.

Mantenim els valors i les bones pràctiques que ens han caracteritzat tot aquest temps i oferim la millor assessoria fiscal, laboral, comptable i mercantil. L’eficàcia en qualsevol tràmit amb l’administració pública o la gestió d’assegurances són la nostra gran targeta de presentació per a aquesta nova etapa.

Som propers, som innovadors… som professionals

9 ASSESSORS & GESTORIA SOLÉ