Coneix els nostres assessors a Vilanova

3

Direcció: Josep Maria Escofet i Roig

Al llarg de la meva vida m’han dit dues frases que m’han marcat. La primera és d’un client: “Ets com una aspirina. Si tinc un mal de cap, fas que em passi.” La segona és d’Andy Stalman: “Els clients són persones, les empreses són persones i si no entenem les persones, no entenem el negoci.”
Sempre estic disposat a parlar amb les persones i dels seus negocis.

Josep Maria Escofet, soci director de 9assessors

Els nostres assessors

9 assessors està format per un equip multidisciplinari que treballa cada dia per aportar les solucions que necessiten les empreses. “Empatia amb el client” és la màxima que resumeix l’essència de 9assessors.

Estem compromesos amb el millor tracte i servei, solucionem els problemes i inquietuds dels clients i ho aconseguim treballant en equip. Aquesta és una les nostres majors satisfaccions professionals.

Maria Vidal

Maria Vidal

Fiscal - Comptable

Silvia Sierra

Silvia Sierra

Resp. Fiscal - Comptable

Cristina Martínez

Cristina Martínez

Atenció al client

Marcos Barbosa

Marcos Barbosa

Resp. Laboral

Paqui Planas

Paqui Planas

Fiscal - Comptable

Rebeca Sádaba

Rebeca Sádaba

Laboral

Sergi Escofet

Sergi Escofet

Estratègies digitals

Paula Martínez

Paula Martínez

Fiscal - Comptable

Departament fiscal i comptable

Una de les dues grans àrees de l’assessoria és el Departament Fiscal i Comptable, des d’on realitzem planificació fiscal i tancaments comptables, buscant sempre el consell i assessorament més adequat en cada cas. Sabem que aquesta àrea és un dels punts crítics de qualsevol projecte empresarial, per això oferim el màxim rendiment en les activitats dels clients, amb eficàcia en l’assessorament i el tracte.

Departament laboral i recursos humans

L’altre gran bloc és el Departament Laboral i Recursos Humans. El nostre equip expert en RR.HH. treballa cada dia en el seu afany de superació i per perfeccionar la gestió documental del departament laboral.

Serveis de management

A més, els nous serveis de Management Empresarial estan liderats per Josep Maria Escofet, que ha aconseguit dotar a 9assessors d’una sèrie d’experts externs que amplien quantitativament i qualitativa l’assessorament que podem oferir.

Serveis d'assessoria i gestió fiscal i comptable

A 9 assessors disposem d’un equip expert i divers que t’aportarà les solucions que tu i el teu negoci esteu buscant. Facilitem la gestió diària, alliberem de tràmits, consolidem projectes i assessorem per fer realitat noves idees empresarials.

Serveis empresa

Serveis freelance

Serveis emprenedor

Serveis negoci digital

Contacta amb 9assessors

Per a qualsevol consulta, pregunta o per a més informació sobre els nostres serveis, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. El nostre equip d'experts està a la teva disposició per oferir-te assessorament personalitzat i respondre a totes les teves preguntes. Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

"*" indicates required fields

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i hi aplica la política de privacitat i les condicions de servei de Google.