Serveis per a autònoms
i freelance: assessorament i gestió

Habitualment es diu que l’autònom és la base del sistema empresarial del país. Els autònoms són petites empreses molt sensibles als canvis que es produeixen als sectors productius, patint canvis tecnològics constants o canvis en l’àmbit tributari o laboral, més exigents en el seu compliment.

Els nostres esforços estan destinats a facilitar la incorporació d’aquests canvis a l’activitat empresarial de l’autònom.

3

Serveis especialitzats per a autònoms

Amb els nostres serveis podràs dedicar-te a treballar en el teu negoci i fer-nos confiança en aquells aspectes com la comptabilitat, la preparació i presentació d’impostos o en les relacions laborals.

Tots aquests serveis es basen en el coneixement del teu negoci per poder oferir-te l’assessorament més adequat.

Volem fer créixer el teu negoci

Contacta amb nosaltres per descobrir com el nostre assessorament expert pot impulsar i transformar el futur del teu negoci.

Àrees de serveis de gestoria

9 assessors està format per un equip multidisciplinari que treballa cada dia per aportar les solucions que necessiten les empreses. “Empatia amb el client” és la màxima que resumeix l’essència de 9Assessors.

Assessoria comptable

Àrea especialitzada en l’assessorament i la gestió d’aquells tràmits relacionats amb la comptabilitat de les empreses i les persones físiques.

Assessoria fiscal

Ens encarreguem d’assistir a les persones físiques i a les empreses en tot allò relacionat amb les obligacions tributàries sorgides de l’activitat.

Assessoria laboral

Ens encarreguem d’ajudar al client en tota mena de situacions, sense tenir en compte si es tracta d’empresaris o de particulars.

Assessoria jurídica

T'ajudem a assegurar el funcionament correcte d'una societat, tant per a situacions anticipades com per a qüestions judicials imprevistes.

Contacta amb 9assessors

Per a qualsevol consulta, pregunta o per a més informació sobre els nostres serveis, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. El nostre equip d'experts està a la teva disposició per oferir-te assessorament personalitzat i respondre a totes les teves preguntes. Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

"*" indicates required fields

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i hi aplica la política de privacitat i les condicions de servei de Google.

Altres serveis

A 9assessors anem més enllà de l'assessorament tradicional per oferir-te una àmplia varietat de serveis. Som conscients de les necessitats dels nostres clients, per això oferim solucions específiques en àmbits relacionats amb l'assessoria. Descobreix com la nostra oferta pot aportar valor afegit al teu projecte o empresa, garantint-te tranquil·litat i eficiència en la gestió del dia a dia.

GDPR

Partners de Windat

Contractes

Assegurances

Gestions administratives