Serveis d’internacionalització
a Andorra

Expandeix el teu negoci fora de l’Estat

Tenir una visió global de l’activitat dels nostres clients no vol dir que coneixem les diferents àrees del teu negoci, sinó que pensem en solucions que van més enllà de l’àmbit estatal. Volem donar als nostres clients un entorn on rendibilitzi al màxim la inversió del seu esforç empresarial.

3

Optimitza la inversió del teu esforç empresarial

Facilitem la creació d’estructures empresarials necessàries a Andorra a través del nostre propi despatx i dels nostres col·laboradors andorrans.

Andorra: solucions globals més enllà de l'àmbit estatal

Tots els empresaris han pensat alguna vegada que a Espanya es paguen molts impostos i que la pressió fiscal ens ofega, que treballem per pagar.

9assessors pot ajudar-vos a crear el teu projecte empresarial a llocs on l’entorn sigui més agradable i on rendibilitzar millor els teus esforços.

T'ajudem a internacionalitzar el teu negoci

Explora nous horitzons i obre les portes al mercat global amb el nostre suport expert i adaptat.

Àrees de serveis de gestoria

9 assessors està format per un equip multidisciplinari que treballa cada dia per aportar les solucions que necessiten les empreses. “Empatia amb el client” és la màxima que resumeix l’essència de 9Assessors.

Assessoria comptable

Àrea especialitzada en l’assessorament i la gestió d’aquells tràmits relacionats amb la comptabilitat de les empreses i les persones físiques.

Assessoria fiscal

Ens encarreguem d’assistir a les persones físiques i a les empreses en tot allò relacionat amb les obligacions tributàries sorgides de l’activitat.

Assessoria laboral

Ens encarreguem d’ajudar al client en tota mena de situacions, sense tenir en compte si es tracta d’empresaris o de particulars.

Assessoria jurídica

T'ajudem a assegurar el funcionament correcte d'una societat, tant per a situacions anticipades com per a qüestions judicials imprevistes.

Contacta amb 9assessors

Per a qualsevol consulta, pregunta o per a més informació sobre els nostres serveis, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. El nostre equip d'experts està a la teva disposició per oferir-te assessorament personalitzat i respondre a totes les teves preguntes. Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

"*" indicates required fields

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i hi aplica la política de privacitat i les condicions de servei de Google.

Altres serveis

A 9assessors anem més enllà de l'assessorament tradicional per oferir-te una àmplia varietat de serveis. Som conscients de les necessitats dels nostres clients, per això oferim solucions específiques en àmbits relacionats amb l'assessoria. Descobreix com la nostra oferta pot aportar valor afegit al teu projecte o empresa, garantint-te tranquil·litat i eficiència en la gestió del dia a dia.

GDPR

Partners de Windat

Contractes

Assegurances

Gestions administratives