Assessorament empresarial

Considerem empresa aquells negocis o activitats constituïdes com a persones jurídiques com per exemple les Societats Civils, les Societats Limitades o Anònimes, les cooperatives, associacions sense ànim de lucre i associacions o clubs esportius.

3

Descobreix els nostres serveis de gestió empresarial

  • Confeccionant el Pacte de Socis per detallar la relació entre els socis i tots siguin coneixedors del seu paper dins de la societat.
  • T’ajudem a gestionar la teva societat amb l’anàlisi econòmica i la financera.
  • T’assessorem en l’àmbit laboral per mantenir un ambient favorable entre la teva plantilla.

Volem fer créixer la teva empresa

Descobreix com la nostra experiència i serveis a mida poden accelerar el creixement i l’èxit de la teva empresa.

Àrees de serveis de gestoria

9 assessors està format per un equip multidisciplinari que treballa cada dia per aportar les solucions que necessiten les empreses. “Empatia amb el client” és la màxima que resumeix l’essència de 9Assessors.

Assessoria comptable

Àrea especialitzada en l’assessorament i la gestió d’aquells tràmits relacionats amb la comptabilitat de les empreses i les persones físiques.

Assessoria fiscal

Ens encarreguem d’assistir a les persones físiques i a les empreses en tot allò relacionat amb les obligacions tributàries sorgides de l’activitat.

Assessoria laboral

Ens encarreguem d’ajudar al client en tota mena de situacions, sense tenir en compte si es tracta d’empresaris o de particulars.

Assessoria jurídica

T'ajudem a assegurar el funcionament correcte d'una societat, tant per a situacions anticipades com per a qüestions judicials imprevistes.

Contacta amb 9assessors

Per a qualsevol consulta, pregunta o per a més informació sobre els nostres serveis, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. El nostre equip d'experts està a la teva disposició per oferir-te assessorament personalitzat i respondre a totes les teves preguntes. Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

"*" indicates required fields

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i hi aplica la política de privacitat i les condicions de servei de Google.

Altres serveis

A 9assessors anem més enllà de l'assessorament tradicional per oferir-te una àmplia varietat de serveis. Som conscients de les necessitats dels nostres clients, per això oferim solucions específiques en àmbits relacionats amb l'assessoria. Descobreix com la nostra oferta pot aportar valor afegit al teu projecte o empresa, garantint-te tranquil·litat i eficiència en la gestió del dia a dia.

GDPR

Partners de Windat

Contractes

Assegurances

Gestions administratives