Assessorament per a negocis digitals: serveis per a Amazon i marketplaces

Els negocis digitals a través de les plataformes com Amazon i altres marketplaces tenen una complexitat que els diferencia dels negocis tradicionals.

Tenim les eines per obtenir la informació necessària de les plataformes per fer la comptabilitat i preparar i presentar els impostos a diferents països.

3

Som experts en fiscalitat internacional i negocis digitals

Els negocis digitals, a través dels diferents marketplaces, necessiten assessorament fiscal amb una visió molt àmplia. La possibilitat d’estar present en mercats d’altres països, siguin europeus o exteriors, requereix un assessorament molt especialitzat. Cal tenir un coneixement extens de la fiscalitat internacional i saber com es comptabilitzen aquestes operacions comercials. A 9assessors tenim els experts i la tecnologia necessària per donar resposta als clients amb un negoci digital. Coneixem i entenem el teu llenguatge i podem ajudar-te.

Fiscalitat per a Amazon. Programa Pan Europeu de Logística (FBA)

És important sospesar els pros i els contres abans de decidir si FBA és adequat per al teu negoci. Des de 9assessors t’acompanyem en aquesta decisió i en controlem les implicacions en la fiscalitat
Aquest programa permet als venedors de FBA (Fulfillment by Amazon) emmagatzemar el seu inventari en centres logístics d’Amazon a tota Europa. Això permet a Amazon gestionar la logística de les comandes, incloent-hi la recollida, l’embalatge i l’enviament, als clients de tots els països europeus participants.
Amazon FBA, que significa “Fulfillment by Amazon” (Amazon gestiona la logística), és una solució que permet a les empreses venedores d’externalitzar l’emmagatzematge, l’enviament i el servei d’atenció al client dels seus productes a Amazon.
En general, Amazon FBA és una opció fantàstica per a molts venedors d’Amazon. Pot ajudar a estalviar temps i diners, augmentar les vendes i arribar a un públic més ampli.

Volem fer créixer el teu negoci digital

Impulsa la teva presència en línia i maximitza els resultats amb estratègies empresarials pensades específicament per als negocis digitals.

Àrees de serveis de gestoria

9 assessors està format per un equip multidisciplinari que treballa cada dia per aportar les solucions que necessiten les empreses. “Empatia amb el client” és la màxima que resumeix l’essència de 9Assessors.

Assessoria comptable

Àrea especialitzada en l’assessorament i la gestió d’aquells tràmits relacionats amb la comptabilitat de les empreses i les persones físiques.

Assessoria fiscal

Ens encarreguem d’assistir a les persones físiques i a les empreses en tot allò relacionat amb les obligacions tributàries sorgides de l’activitat.

Assessoria laboral

Ens encarreguem d’ajudar al client en tota mena de situacions, sense tenir en compte si es tracta d’empresaris o de particulars.

Assessoria jurídica

T'ajudem a assegurar el funcionament correcte d'una societat, tant per a situacions anticipades com per a qüestions judicials imprevistes.

Contacta amb 9assessors

Per a qualsevol consulta, pregunta o per a més informació sobre els nostres serveis, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. El nostre equip d'experts està a la teva disposició per oferir-te assessorament personalitzat i respondre a totes les teves preguntes. Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

"*" indicates required fields

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i hi aplica la política de privacitat i les condicions de servei de Google.

Altres serveis

A 9assessors anem més enllà de l'assessorament tradicional per oferir-te una àmplia varietat de serveis. Som conscients de les necessitats dels nostres clients, per això oferim solucions específiques en àmbits relacionats amb l'assessoria. Descobreix com la nostra oferta pot aportar valor afegit al teu projecte o empresa, garantint-te tranquil·litat i eficiència en la gestió del dia a dia.

GDPR

Partners de Windat

Contractes

Assegurances

Gestions administratives