Serveis per a emprenedors: assessorament i gestió

L’emprenedor/ra és la figura de l’empresari del segle XXI. Són les persones que volen portar a terme el seu projecte empresarial. Les seves característiques personals són la creativitat, la passió, la resiliència, l’adaptabilitat o la determinació i això fa que necessitin un assessorament adaptat a aquestes característiques.

 

Ajudem a l’emprenedor oferint-li un entorn amb la màxima informació i facilitats, on pugui prendre les decisions més adients al seu projecte,

3

Estructures empresarials per emprenedors

Els nostres servis d’assessorament donen resposta a les possibles preguntes que puguin sorgir:

Quina és l’estructura empresarial més adequada pel projecte?

Quines són les necessitats comptables?

Quines obligacions mercantils tindrà?

Es pot fer una planificació fiscal?

Quant costa la contractació d’un treballador?

Volem fer créixer el teu projecte

Deixa que el nostre equip d’assessors especialitzats transformi les teves idees en realitat.

Àrees de serveis de gestoria

9 assessors està format per un equip multidisciplinari que treballa cada dia per aportar les solucions que necessiten les empreses. “Empatia amb el client” és la màxima que resumeix l’essència de 9Assessors.

Assessoria comptable

Àrea especialitzada en l’assessorament i la gestió d’aquells tràmits relacionats amb la comptabilitat de les empreses i les persones físiques.

Assessoria fiscal

Ens encarreguem d’assistir a les persones físiques i a les empreses en tot allò relacionat amb les obligacions tributàries sorgides de l’activitat.

Assessoria laboral

Ens encarreguem d’ajudar al client en tota mena de situacions, sense tenir en compte si es tracta d’empresaris o de particulars.

Assessoria jurídica

T'ajudem a assegurar el funcionament correcte d'una societat, tant per a situacions anticipades com per a qüestions judicials imprevistes.

Contacta amb 9assessors

Per a qualsevol consulta, pregunta o per a més informació sobre els nostres serveis, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. El nostre equip d'experts està a la teva disposició per oferir-te assessorament personalitzat i respondre a totes les teves preguntes. Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

"*" indicates required fields

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i hi aplica la política de privacitat i les condicions de servei de Google.

Altres serveis

A 9assessors anem més enllà de l'assessorament tradicional per oferir-te una àmplia varietat de serveis. Som conscients de les necessitats dels nostres clients, per això oferim solucions específiques en àmbits relacionats amb l'assessoria. Descobreix com la nostra oferta pot aportar valor afegit al teu projecte o empresa, garantint-te tranquil·litat i eficiència en la gestió del dia a dia.

GDPR

Partners de Windat

Contractes

Assegurances

Gestions administratives